Volg je de kaderberoepsgerichte leerweg (kbl) op Het Perron, dan leer je veel in de praktijk. Na de kaderberoepsgerichte leerweg kun je ervoor kiezen om door te stromen naar mbo niveau 3 of 4. 

De eerste twee jaar van de opleiding zit je in de brugklas. Daarin is het mogelijk om te switchen naar bijvoorbeeld vmbo-bbl of vmbo-tl+. Na het tweede leerjaar kies je een profiel: zorg & welzijn, economie & ondernemen, bouw, wonen & interieur, mobiliteit & transport of produceren, installeren & energie. In het vierde leerjaar kun je kiezen uit verschillende keuzevakken. Dat kunnen ook vakken zijn uit een ander profiel.

Bij Het Perron is onderwijs maatwerk. Wij helpen jou bij het kiezen van de leerroute die het beste bij je past. Als leerling op Het Perron krijg je veel persoonlijke aandacht. Het Perron is erop ingericht leerlingen te ondersteunen die intensieve begeleiding nodig hebben. Voor iedere leerling is leerwegondersteunend onderwijs (lwoo) mogelijk.

Tot slot leren we op Het Perron levensecht in de praktijk. Zowel ons schoolgebouw als onze manier van onderwijzen is erop gericht leerlingen levensecht te laten leren.
 

Kaderberoepsgerichte leerweg

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen