Volg je de basisberoepsgerichte leerweg (bbl) op Het Perron, dan leer je veel in de praktijk. Met de basisberoepsgerichte leerweg kun je doorstromen naar mbo niveau 2.

De eerste twee jaar van de opleiding zit je in de brugklas. Daarin kun je nog switchen naar vmbo-kaderberoepsgerichte leerweg (kbl). Na het tweede leerjaar kies je een profiel: zorg & welzijn, economie & ondernemen, bouw, wonen & interieur, mobiliteit & transport of produceren, installeren & energie. In het vierde leerjaar kun je kiezen uit verschillende keuzevakken. Dat kunnen ook vakken zijn uit een ander profiel.

Volg je vmbo-bbl op Het Perron, dan is het mogelijk om vanaf het derde leerjaar de vakmanschapsroute te volgen.

Bij Het Perron is onderwijs maatwerk. Wij helpen jou bij het kiezen van de leerroute die het beste bij je past. Als leerling op Het Perron krijg je veel persoonlijke aandacht. Het Perron is erop ingericht leerlingen te ondersteunen die intensieve begeleiding nodig hebben. Voor iedere leerling is leerwegondersteunend onderwijs (lwoo) mogelijk.

Tot slot leren we op Het Perron levensecht in de praktijk. Zowel ons schoolgebouw als onze manier van lesgeven is erop gericht leerlingen levensecht te laten leren.
 

foto leerlingen

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen