Het Perron bereidt leerlingen voor op hun toekomst door levensecht te leren, zowel op school als tijdens stages bij bedrijven en instellingen. Door dicht bij de praktijk van de werkvloer te blijven, is de stap naar de arbeidsmarkt relatief klein en optimaliseert Het Perron de kansen voor leerlingen op het vinden van een passende baan. Met een opleiding aan Het Perron is je toekomst verzekerd.

Het Perron brengt je praktisch overal!

Onze visie op het onderwijs

Het Perron is een innovatieve en betrokken leergemeenschap voor vmbo, praktijkonderwijs en mbo met een christelijke identiteit, waar leerlingen worden begeleid naar zelfstandige, verantwoordelijke burgers die goed kunnen functioneren in de samenleving.

Onze missie

Leren en werken in een levensechte en mensgerichte omgeving met ruimte voor oriëntatie, kennis, vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling.

Christelijke grondslag

Het Perron is een christelijke scholengemeenschap. Ons onderwijs is in lijn met de grondslag van COG en is geïnspireerd door de Bijbelse verhalen en de daarin voorkomende waarden, zoals respectvol met elkaar omgaan, rechtvaardigheid, vertrouwen en willen luisteren naar andersdenkenden. De school staat open voor iedereen. Van de leerlingen en de ouders verwachten wij dat zij het christelijke karakter van onze school respecteren.

Waarden

Onze waarden zijn veiligheid, respect, samenwerking, saamhorigheid en verbinding met elkaar en het bedrijfsleven. 

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen