• 21-10-2022

Leerlingen van klas 3P1-2 zijn in de Perronweek bij verschillende bedrijven op bezoek geweest in het kader van Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding.
Maandag kregen de leerlingen een rondleiding bij W&G Brinkhorst (horeca) en Joop van Zandbergen Staalservice (techniek). Indrukwekkend hoe deze bedrijven de leerlingen meenamen in het gehele bedrijfsproces.
Op dinsdag stond de techniek centraal bij Molen de Vriendschap aan de Nieuweweg in Veenendaal. Er was een rondleiding met uitgebreide uitleg over wat de molen allemaal produceert en welke technieken erbij komen kijken als de molen in bedrijf is.
Op woensdag was er nog één laatste activiteit, levensecht leren. Een select gezelschap uit klas 3P1-2 mocht bijdragen aan de kookworkshop van Stichting Invitee. Onder begeleiding van Dirk- Jan van den Bos hielpen de leerlingen alle deelnemende gasten bij het voorbereiden en bereiden van de gerechten. Op het menu stonden Vitello tonnato als voorgerecht en een Pasta carbonara als hoofdgerecht.
De leerlingen waren druk met het opdekken van de tafels, het klaarzetten en uitserveren van het welkomsthapje en - drankje (bruschetta met tomaten tapenade met een citroen scroppino). Ook het ontvangen van de genodigden namen de leerlingen voor hun rekening op deze avond.

Alle docenten van PrO hebben samen een fantastische programma weten neer te zetten vol met succeservaringen en nieuwe inzichten voor de leerlingen.

Op bezoek bij Van Zandbergen

Op bezoek bij Van Zanten staal

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen