Open dag Het Perron vmbo & PrO – 20 januari 2021

Home | Open dag Het Perron vmbo & PrO – 20 januari 2021

Open dag Het Perron vmbo & PrO – 20 januari 2021

edit

By Elvira Huibers 18 januari 2021

Onze open dagen komen er weer aan! Onder normale omstandigheden zou je ons Open Huis komen bezoeken, helaas is dat nu niet mogelijk. Maar wij begrijpen dat het vinden van een passende school een hele reis is. Een reis waarin het belangrijk is om de sfeer te proeven en met de juiste mensen te praten. Om die reden hebben wij nu een online open dag op woensdag 20 januari voor het vmbo. Onze medewerkers beantwoorden vragen met aandacht en persoonlijkheid in een privé omgeving. Voor vragen over ons vmbo & PrO onderwijs kunt u op woensdag 20 januari tussen 18:30 en 21:00 terecht in de chat.

Bent u als ouder of verzorger niet beschikbaar tijdens één van de voorlichtingsavonden? Maar zit u wel met vragen? Ook voor u is Het Perron bereikbaar. Stuur een mail naar info@hetperron.nl en wij nemen contact met u op.

Wij laten natuurlijk het liefst onze school zien aan onze toekomstige leerlingen, studenten en hun ouders of verzorgers. Helaas is dat nu nog niet mogelijk, maar misschien komt hier nog verandering in. Heb je interesse in een private tour door Het Perron? Waarin u op persoonlijke manier door het gebouw wordt begeleid? Vul ons contactformulier in, laat ons weten dat u interesse hebt in een private tour en wij nemen contact met u op zodra we meer weten.

Wees welkom op Het Perron.

Klik hier voor meer informatie.