Open dag Het Perron mbo – 9 maart 2021

Home | Open dag Het Perron mbo – 9 maart 2021

Open dag Het Perron mbo – 9 maart 2021

edit

By Elvira Huibers 1 maart 2021

Op 9 maart zal de online open dag voor mbo plaatsvinden. Helaas is het nog niet mogelijk om fysiek onze open dagen te bezoeken. Wij begrijpen dat het vinden van een passende school een hele reis is. Een reis waarin het belangrijk is om de sfeer te proeven en met de juiste mensen te praten. Om die reden hebben wij een online open dag op dinsdag 9 maart voor het mbo. De chat vindt u tijdens de voorlichtingsavonden op de volgende website: welkomophetperron.nl. Onze medewerkers beantwoorden vragen met aandacht en persoonlijkheid in een privé omgeving.

Bent u als ouder of verzorger niet beschikbaar tijdens één van de voorlichtingsavonden? Maar zit u wel met vragen? Ook voor u is Het Perron bereikbaar. Stuur een mail naar info@hetperron.nl en wij nemen contact met u op.

Wij laten natuurlijk het liefst onze school zien aan onze toekomstige leerlingen, studenten en hun ouders of verzorgers. Helaas is dat nu nog niet mogelijk, maar misschien komt hier nog verandering in. Heb je interesse in een private tour door Het Perron? Waarin u op persoonlijke manier door het gebouw wordt begeleid? Vul ons contactformulier in, laat ons weten dat u interesse hebt in een private tour en wij nemen contact met u op zodra we meer weten.

Wees welkom op Het Perron.