Open dag mbo | 11 oktober, 18.30 - 20.30 uur

Ben jij op zoek naar een mbo niveau 2-opleiding die écht bij je past? Kom dan naar de open dag over onze mbo niveau 2-opleidingen op dinsdag 11 oktober tussen 18.30 en 20.30 uur! Het is niet nodig om je vooraf aan te melden, je kan Het Perron zo binnenlopen. Kijk voor meer informatie op www.welkomophetperron.nl.
Meet & Greet mbo2 19 april 2022

Zit je in vmbo bbl/kbl leerjaar 4? Weet jij al wat je gaat studeren? Of ben je er nog niet helemaal uit? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Kom naar onze Meet & Greet en meld je aan voor een mbo-opleiding niveau 2. Meet & Greet op Het Perron dinsdag 19 april 2022 18.30 - 20.30 uur.

Lees meer
Inschrijven nieuwe leerlingen via digitaal inschrijfformulier

Vanaf vandaag is het mogelijk uw kind in te schrijven voor het voortgezet onderwijs. In Veenendaal gaat dit via een digitaal inschrijfformulier. Dit formulier is te vinden op de gezamenlijke website van de vier Veense VO-scholen: www.veensvo.nl Het is mogelijk in te schrijven tot en met maandag 28 maart 8.00 uur.

Lees meer
Open dag mbo 8 maart 2022

De volgende open dag van onze mbo opleidingen vindt plaats op 8 maart 2022 van 18.30 - 20.30 uur. Je kan hier kennismaken met onze school. Het is niet nodig om je vooraf aan te melden, je kan zo naar binnen lopen. Kijk op welkomophetperron.nl voor meer informatie!
Open dag 11 februari 2022

Naar aanleiding van de lockdown en de maatregelen rondom corona hebben wij besloten ons Open Huis op een nader te bepalen datum in januari of februari te organiseren. Het Open Huis van 26 januari 2022 gaat definitief niet door. De nieuwe datum is 11 februari 2022 van 13.00 - 20.00 uur. Hou deze site en welkomophetperron.nl in de gaten voor actuele informatie.
Open dag 2022

Naar aanleiding van de lockdown en de maatregelen rondom corona hebben wij besloten ons Open Huis op een nader te bepalen datum in januari of februari te organiseren. Het Open Huis van 26 januari 2022 gaat definitief niet door. Hou deze site en welkomophetperron.nl in de gaten voor actuele informatie.
Online scholenmarkt mbo

De online scholenmarkt vindt dit jaar plaats van 15 t/m 19 november 2021. Op deze pagina is informatie te vinden over studeren op het mbo. Lees verder om de verschillende scholen te bekijken.

Lees meer
Het Perron Praktijkonderwijs ontvangt ESF-subsidie voor arbeidstoeleiding

De minister van SZW heeft ESF-subsidie toegezegd aan de gemeente Ede, die als centrumgemeente van de arbeidsmarktregio Foodvalley voor schooljaar 2020-2021 een aanvraag voor zowel ESF als Coronacrisisfonds REACT-EU heeft ingediend voor PrO en vso. Voor het Perron Praktijkonderwijs betekent dit een ESF-subsidiebedrag van circa € 20.000.

Lees meer
Wat ben je leuk! Burgemeester ondertekent mede gedragscode

Op maandag 27 september 2021 hebben burgemeester Kats, directeur Daan Diepeveen samen met de medezeggenschapsraad en de leerlingenraad van Het Perron een gedragscode ondertekend.

Lees meer
Open dag Het Perron mbo - 9 maart 2021

Op 9 maart zal de online open dag voor mbo plaatsvinden. Helaas is het nog niet mogelijk om fysiek onze open dagen te bezoeken. Wij begrijpen dat het vinden van een passende school een hele reis is. Een reis waarin het belangrijk is om de sfeer te proeven en met de juiste mensen te praten. Om die reden hebben wij een online open dag op dinsdag 9 maart voor het mbo. De chat vindt u tijdens de voorlichtingsavonden op de volgende website: welkomophetperron.nl. Onze medewerkers beantwoorden vragen met aandacht en persoonlijkheid in een privé omgeving. 

Lees meer
Open dag Het Perron mbo - 23 januari 2021

Onze open dagen komen er weer aan! Onder normale omstandigheden zou je ons Open Huis komen bezoeken, helaas is dat nu niet mogelijk. Maar wij begrijpen dat het vinden van een passende school een hele reis is. Een reis waarin het belangrijk is om de sfeer te proeven en met de juiste mensen te praten. Om die reden hebben wij nu een online open dag op zaterdag 23 januari voor het mbo. Deze chat vindt u tijdens de voorlichtingsavonden op deze website. Onze medewerkers beantwoordenvragen met aandacht en persoonlijkheid in een privé omgeving. Voor vragen over ons mbo onderwijs kunt u op 23 januari tussen 10:00 en 13:30 uw vragen stellen.

Lees meer
Open dag Het Perron vmbo & PrO - 20 januari 2021

Onze open dagen komen er weer aan! Onder normale omstandigheden zou je ons Open Huis komen bezoeken, helaas is dat nu niet mogelijk. Maar wij begrijpen dat het vinden van een passende school een hele reis is. Een reis waarin het belangrijk is om de sfeer te proeven en met de juiste mensen te praten. Om die reden hebben wij nu een online open dag op woensdag 20 januari voor het vmbo. Onze medewerkers beantwoorden vragen met aandacht en persoonlijkheid in een privé omgeving. Voor vragen over ons vmbo onderwijs kunt u op woensdag 20 januari tussen 18:30 en 21:00 terecht in de chat. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer
Bereikbaarheid Het Perron tijdens lockdown en kerstvakantie

Het Perron is tot woensdag 6 januari 2021 telefonisch niet bereikbaar. Mocht u in de periode van de lockdown en de kerstvakantie contact op willen nemen met Het Perron, dan kan dat via info@hetperron.nl
8 en 10 december voorlichting voor groep 8 leerlingen

Op 8 en 10 december is voorlichting over vmbo en praktijkonderwijs voor groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers. Er is dan de mogelijkheid voor een live chat waar in een persoonlijk gespreek vragen kunnen worden gesteld. Ga naar welkomophetperron.nl en vind alle informatie over Het Perron.

Lees meer
27 november 2020 - Volg de online Open Dag mbo

We willen je graag helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Kom dan naar onze online open dag op vrijdag 27 november 2020.

Lees meer
Online scholenmarkt mbo

De scholenmarkt die gepland stond op donderdag 19 november gaat helaas niet door zoals we gewend zijn. Op deze pagina is informatie te vinden over studeren op het mbo. Lees verder om de verschillende scholen te bekijken.

Lees meer
8 en 10 december 2020: (online) informatieavond vmbo en PrO Het Perron

Op dinsdagavond 8 en donderdagavond 10 december houden wij online twee informatieavonden over het vmbo en praktijkonderwijs op Het Perron. Deze informatie-avonden zijn voor ouders van groep 8 leerlingen. Binnenkort volgt er meer informatie op onze website.
Vlaggen halfstok ter herdenking Samuel Paty

De vrijheid van meningsuiting staat vandaag centraal in de herdenking van Samuel Paty. Deze docent uit Frankrijk werd vermoord nadat hij in een les de vrijheid van meningsuiting ter discussie stelde aan de hand van spotprenten over de profeet Mohammed. Vandaag wordt op Franse scholen de moord op Samuel Paty herdacht. Ook Nederland staat hierbij stil. Daarom hangen wij de vlaggen op onze scholen vandaag halfstok. Hiermee geven we samen met alle andere scholen in Nederland gehoor aan het verzoek van de Franse minister van Onderwijs, Jean-Michel Blanquer, om ons solidair te tonen. We laten zien dat we achter leraren en de grondwettelijke vrijheid van meningsuiting staan.

Lees meer
Het Perron tekent gedragscode voor positief schoolklimaat

Op donderdag 15 oktober 2020 heeft Daan Diepeveen (directeur Het Perron) samen met een docent, de medezeggenschapsraad en de leerlingenraad de gedragscode getekend. Deze gedragscode draagt bij aan een positief, veilig en leuk klimaat waarbij iedereen zich op school prettig voelt.

Lees meer
Restaurant Het Perron gesloten

Vanwege het coronavirus is het restaurant van Het Perron helaas gesloten. Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Digitale Open dag MBO2 Het Perron

De geplande open dag (informatieavond) van 4 juni voor het MBO op Het Perron is geannuleerd. Wij zijn echter dagelijks geopend voor vragen over onze MBO2 opleidingen, aanmelding en toelating

Lees meer
Informatie over het coronavirus

De verspreiding van het coronavirus roept vragen op bij ouders en leerlingen. We zetten antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje.

Lees meer
Open Avond Het Laadperron

Op dinsdag 10 maart is er Open Avond op Het Laadperron, Nijverheidslaan 10A, Veenendaal. Maak kennis met Logistiek!
Open Dag MBO opleidingen Het Perron

Op dinsdag 10 maart is Het Perron geopend voor de Open Dag van de MBO opleidingen. U bent welkom van 18.30-20.30 uur op Sportlaan 11-13, Veenendaal.
Berichtgeving m.b.t. Coronavirus

De voorjaarsvakantie loopt ten einde. Op maandag 2 maart beginnen de scholen weer. We hebben gemerkt dat er bij ouders, leerlingen en personeel vragen leven over het Coronavirus en hoe we daar als school mee om gaan.

Lees meer
Schoolgids

In de schoolgids vindt u informatie die voor ouders en leerlingen van belang is: van lestijden en schoolregels tot uitleg over de verschillende leerwegen en het onderwijsaanbod. Ook onderwerpen als leerlingenzorg, studiekosten en schoolresultaten van de Het Perron komen in de schoolgids aan bod.

Bekijk de schoolgids hier!
WIS Collect

Via WIS Collect kunt u eenvoudig en veilig betalen voor schoolkosten, ouderbijdrage, excursies, e.d. U ontvangt als ouder(s)/verzorger(s) hiervoor een mail met een link naar de juiste WIS Collect-pagina.

Link naar WIS Collect