Jongeren met gescheiden ouders gezocht voor het onderzoek ‘Waar hoor ik thuis?’ [Voor een vergoeding]

Gescheiden ouders met een kind tussen de 12 en 18 jaar gezocht voor onderzoek van de Universiteit Utrecht!

Lees meer
Open huis voor basisschoolleerlingen

Zit je in groep 8 kom dan naar ons Open Huis. Op woensdag 22 januari 2020 van 18.30 - 21.00 uur is onze school open.
Open dag MBO op Het Perron

Vrijdag 29 november van 16.00 - 20.00 uur houden de Mbo-opleidingen in Veenendaal van Het Perron, het Duloncollege en het Technovacollege open dag. Kom de sfeer proeven van onze opleidingen in Veenendaal. Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben je aan het oriënteren op een mbo-opleiding? Kom dan naar onze open dag!
Brons op WK Wado

Wij zijn trots op Imane! Wij feliciteren onze leerling Imane met het behalen van de bronzen medaille bij de wereldkampioenschappen Wado, die gehouden werden in Engeland.
CSV wordt Het Perron

Het Perron wordt officieel de nieuwe naam van onze school. Daar zijn we trots op en ontzettend blij mee. Met ingang van komend schooljaar krijgen we dan ook een nieuwe uitstraling die nog beter laat zien waar we voor staan en gaan. Onze website is daar een voorbeeld van.

Lees meer
Schoolgids

In de schoolgids vindt u informatie die voor ouders en leerlingen van belang is: van lestijden en schoolregels tot uitleg over de verschillende leerwegen en het onderwijsaanbod. Ook onderwerpen als leerlingenzorg, studiekosten en schoolresultaten van de Het Perron komen in de schoolgids aan bod.

Bekijk de schoolgids hier!
Webwinkel

Via onze webwinkel iDEALnet.nl kunt u eenvoudig en veilig betalen voor schoolkosten, ouderbijdrage, excursies, e.d.

inloggen webwinkel