Heb jij een vmbo- of praktijkonderwijsadvies? Kom dan naar een van onze open huizen en maak kennis met onze school!

Dit jaar organiseren we twee open huizen over ons voortgezet onderwijs:

  • een open huis over praktijkonderwijs (pro) op 16 januari 2024
  • een open huis over vmbo (basis, kader & tl) op 24 januari 2024

Open huis praktijkonderwijs (pro)

Dit open huis vindt plaats op dinsdag 16 januari 2024 van 17.00 tot 19.00 uur. Het moment is speciaal bedoeld voor basisschoolleerlingen en hun ouders/verzorgers die belangstelling of advies hebben voor ons praktijkonderwijs. Er is gelegenheid om in alle rust onze school te zien, te ervaren en vragen te stellen aan onze leerlingen en docenten. Tijdens dit open huis wordt er voor eten en drinken gezorgd.

Meld je hier aan voor het open huis over ons praktijkonderwijs op 16 januari.

Open huis vmbo (basis, kader & tl)

Op woensdag 24 januari 2024 opent Het Perron van 15.00 tot 21.00 uur haar deuren voor een open huis over het vmbo. Leerlingen uit groep 7 en 8 zijn dan van harte welkom met hun ouders/verzorgers.

Je kunt als bezoeker kiezen uit een tijdsblok om 15.00, 16.30, 18.00 of 19.30 uur. We starten per tijdsblok met een gezamenlijke introductie. Daarna kan je ervoor kiezen om een rondleiding te volgen door ons gebouw of om vrij rond te lopen. Zo maak je kennis met docenten en leerlingen en zie je welke mooie (vak)lokalen er zijn bij ons op school.

Kom jij ook? Dan is het belangrijk dat jij je van tevoren aanmeldt. Zo kunnen wij ons zo goed mogelijk voorbereiden op jouw komst. Meld je hier aan voor het open huis over ons vmbo op 24 januari.

Wij hebben er zin in. Jij ook? Tot ziens op ons open huis!

Neem bij vragen gerust contact met ons op via een e-mail naar info@hetperron.nl of bel ons via (0318) 50 96 00. We helpen je graag.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen