CSV Het Perron Scholenmarkt 2016

Home | CSV Het Perron Scholenmarkt 2016

CSV Het Perron Scholenmarkt 2016

edit

By Elvira Huibers 3 november 2016

Al meer dan 30 jaar organiseert de CSV de Veenendaalse scholenmarkt.
De scholenmarkt wordt dit jaar gehouden op donderdag 17 november van 15.00 – 17.00 en van 18.30 – 20.00 op Het Perron, Sportlaan 11-13, 3905 AD Veenendaal.
Op deze markt zijn zowel leerlingen van de CSV als leerlingen van andere vmbo-scholen welkom. Ook leerlingen vanuit HAVO-3 kunnen deze markt bezoeken.
Tijdens deze markt zullen alle mbo-scholen uit de omgeving zich presenteren. Deze MBO-scholen komen uit Arnhem, Ede, Wageningen, Velp, Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Leusden, Tiel en Veenendaal. De scholen presenteren een compleet aanbod van alle opleidingen die op de verschillende mbo’s worden gegeven.
Daarnaast zijn ook de uniformberoepen, de politie, Koninklijke Luchtmacht, Landmacht, Marine en Marechaussee  present. De Techniek geeft, met een aantal stands, een kijkje in de mooie wereld van de techniek.

Om je goed te oriënteren op je mogelijkheden na het vmbo is het voor leerlingen en hun ouders/verzorgers belangrijk om een kijkje te nemen op deze scholenmarkt. Het bezoeken van de scholenmarkt is een goed beginpunt voor de verdere school- of opleidingskeuze na het vmbo. Tijdens het bezoek aan de scholenmarkt kan je je oriënteren, informatie verzamelen, vragen stellen en afspraken maken over het bezoeken van de open dagen van de verschillende mbo-scholen.