CSV wordt Het Perron

Het Perron wordt officieel de nieuwe naam van onze school. Daar zijn we trots op en ontzettend blij mee. Met ingang van komend schooljaar krijgen we dan ook een nieuwe uitstraling die nog beter laat zien waar we voor staan en gaan. Onze website is daar een voorbeeld van.

Lees meer
Open Huis CSV Het Perron

Op woensdag 23 januari 2019 opent CSV Het Perron om 18.30 uur de deuren voor alle groep 8 leerlingen en hun ouders. Het is dan Open Huis.

Lees meer
Tech Day

CSV Het Perron is partner van de Tech Day, een nieuw event, dat op 8 februari 2019 wordt gehouden in de Basiliek in Veenendaal. Op Tech Day kun je leren door te doen! Maak kennis met de nieuwste technieken van vandaag. Leer in projectgroepen over IT, Tech en Digitaal. Kortom: het is een stoer event dat jou helpt met het kiezen van een goede IT of Tech vervolgopleiding. Via je docent en decaan kun je je hiervoor opgeven!
Voorlichting Veenendaalse VO-scholen 14 november

Wanneer? Woensdag 14 november 2018 Hoe laat? Vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur Waar? Conferentiecentrum De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal Doelgroep? Ouders/verzorgers van aanstaande brugklassers, groepsleerkrachten

Lees meer
Wegwerkzaamheden Rondweg-West en Kerkewijk

Op dit moment wordt op verschillende plaatsen in Veenendaal aan de weg gewerkt. De fietspaden langs de Rondweg-West worden aangepakt en de Kerkewijk zal tijdelijk worden afgesloten. Wij verzoeken onze leerlingen hiermee rekening te houden en de aangegeven omleidingsroutes te gebruiken. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de gemeente.

Lees meer
Start schooljaar 2018-2019

Op 28 augustus 2018 starten we weer met het nieuwe schooljaar. Wil je weten op welke dag en tijd je weer op Het Perron verwacht wordt? Alle datums en tijden rondom de start van schooljaar 2018-2019 zijn te vinden in de jaarplanning.
Geslaagden 2018!

CSV Het Perron feliciteert alle geslaagde leerlingen! Lees het hele bericht voor een overzicht van de geslaagden.

Lees meer
Gala 2018

Afgelopen dinsdagavond heeft het jaarlijkse gala voor de examenkandidaten weer plaatsgevonden! Een prachtig evenement dat voor de leerlingen een fantastische afsluiting van hun schoolcarrière is.

Lees meer
Code Oranje 11 december 2017

In verband met de voorspelde weersverwachting voor vanmiddag zullen alle lessen om 12.30 u stoppen. Vanavond staat een ouderavond gepland naar aanleiding van het eerste rapport. Deze ouderavond gaat niet door en wordt verplaatst naar volgende week maandag 18 december. De tijden en lokalen blijven gelijk. Dinsdagavond (12 december) gaat de ouderavond vooralsnog wel door.
Bouwbazen 2018

Weet je nog? Vorig schooljaar wonnen Nick, Noah en Yusuf Bouwbazen 2017. Voor de bouwbazenwedstrijd van 2018 is het promotiefilmpje opgenomen op Het Perron. Mét een rol voor onze winnaars Nick, Noah en Yusuf.

Lees meer
Storing opgelost: Telefonische bereikbaarheid Het Perron

De telefoonstoring waarbij sommige binnenkomende gesprekken niets horen (dode lijn) is opgelost!
Start schooljaar 2017-2018

Op 21 augustus 2017 starten we weer met het nieuwe schooljaar. Wil je weten op welke dag en tijd je weer op Het Perron verwacht wordt? Alle datums en tijden rondom de start van schooljaar 2017-2018 zijn te vinden in de jaarplanning.

Lees meer
(jeugd)hulpverlening gedurende zomervakantie

Wij zijn gesloten gedurende de zomerperiode. Heeft u een urgente vraag die voortvloeit uit (jeugd)hulpverlening, dan kunt u als medewerker van een instelling contact opnemen met het samenwerkingsverband. Tijdens de zomerperiode is het samenwerkingsverband bereikbaar op nummer 0850439612. Bij het samenwerkingsverband kunt u terecht voor praktische vragen, advies en verwijzingen. Inschrijving en toelating is aan de school zelf, dus vragen die daarover gaan, kunt u na de zomerperiode aan de leerlingadministratie van de school stellen.
PrO-/vso-scholen ondersteund vanuit Europees Sociaal Fonds

Jongeren van Pro/vso-scholen zijn extra kwetsbaar op de arbeidsmarkt. Deze jongeren hebben veelal moeite met het verkrijgen en/of behouden van een baan. Vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF) is voor deze groep 166 miljoen euro beschikbaar gesteld, met als doel het terugdringen van jeugdwerkeloosheid en arbeidsinpassing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
Geslaagden 2017

Wij feliciteren al onze geslaagde examenleerlingen! Lees het hele bericht voor een overzicht van de geslaagden.

Lees meer
Gala 2017

Wat was het een feest! Ook dit jaar zorgde het eindexamengala voor een lange stoet aan prachtige voertuigen door het centrum van Veenendaal; de mooiste auto’s, limousines, een koets met paarden en zelfs de brandweer en de politie waren van de partij. Maar ook onze eindexamen leerlingen zager er stuk voor stuk prachtig uit; de dames in mooie galajurken en de heren strak in het pak! Ook al zat het weer niet mee en regende het met vlagen, iedere leerling liep stralend de rode loper op! BEKIJK ALLE FOTO'S van LJK Fotografie via deze link:

Lees meer
Leerlingen CSV Het Perron winnen Bouwbazen 2017

Niek, Yusuf en Noah uit leerjaar 1 hebben de finale van de Bouwbazen Awards 2017 gewonnen! Op 19 april hebben zij hun ontwerp gepresenteerd tijdens een grootse bijeenkomst in Amersfoort.

Lees meer
Spectaculaire opening Het Laadperron

Op donderdag 9 maart is de nieuwe locatie Het Laadperron geopend, voor de opleidingen logistiek & transport. Met een professioneel ingericht magazijn biedt Het Laadperron levensecht logistiekonderwijs met een doorlopende leerlijn voor verschillende onderwijsniveau’s. Het Laadperron is een unieke plek waar onderwijs, logistiek en het bedrijfsleven samenkomen en levensecht leren mogelijk maken.

Lees meer
Overlijdensbericht

Vol ongeloof en verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van Nikita van Dijk uit klas 2B7. Haar onverwachte overlijden is het gevolg van een agressieve bacterie. Onze gedachten gaan uit naar haar ouders, zusjes, broertje en verdere familieleden en vrienden.

Lees meer
CSV ontvangt keurmerk Opleidingsschool

CSV heeft weer voor 4 jaar het keurmerk Opleidingsschool ontvangen. CSV werkt intensief samen met de lerarenopleidingen van Hogeschool Utrecht bij het opleiden van leraren in de school. Wij mochten dit keurmerk de afgelopen jaren al voeren en zijn trots om ons de komende jaren ook weer Opleidingsschool te mogen noemen.
CSV Het Perron Scholenmarkt 2016

Al meer dan 30 jaar organiseert de CSV de Veenendaalse scholenmarkt. De scholenmarkt wordt dit jaar gehouden op donderdag 17 november van 15.00 – 17.00 en van 18.30 – 20.00 op Het Perron, Sportlaan 11-13, 3905 AD Veenendaal.

Lees meer
Open Huis CSV Woonhuis

Maandag 3 oktober om 14.00 uur tot 17.00 uur is er Open Woonhuis. Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in ons gezellige Woonhuis aan de Trommelaar 140, te Veenendaal. Leerlingen zullen trakteren op zelf gemaakt lekkers bij de koffie/thee. Tot ziens op maandag 3 oktober.

Lees meer
Levensecht magazijn voor logistiekopleiding

Op vrijdag 23 september ondertekenden Toine Schinkel, lid van het College van Bestuur van Het Perron, en Geurt Rozenboom, voorzitter Stichting Veenendaalhal, gezamenlijk de huurovereenkomst voor een gedeelde huisvesting in het bedrijfspand van het voormalige Setterhouse. Het Perron heeft in dit pand een bijzondere, nieuwe onderwijslocatie gevonden. In samenwerking met het bedrijfsleven wordt op Het Laadperron, de wereld van logistiek gesimuleerd.

Lees meer
Samenwerking Sportservice Veenendaal en CSV Het Perron

Sportservice Veenendaal heeft 8 trailbikes, waarvan leerlingen van CSV Het Perron het onderhoud en de service gaan verzorgen. Leerlingen die binnen het profiel Mobiliteit & Transport gekozen hebben voor het uitstroomprofiel Tweewielers gaan de trailbikes onderhouden. Wilco den Hartog van Sportservice Veenendaal is enthousiast over dit samenwerkingsproject.
Geslaagden 2016

In dit bericht staan alle geslaagden van 2016 vermeld. Van harte gefeliciteerd allemaal. We wensen jullie veel succes in jullie verdere carriëre. Lees het hele bericht voor een overzicht van de geslaagden.

Lees meer
Examengala 2016

Voorafgaand aan de bekendmaking van de uitslag van het examen, vond dinsdagavond 14 juni traditiegetrouw het gala plaats. In de meest mooie en spraakmakende bolides werden de leerlingen afgezet op het Marktplein, waarna aansluitend het feest losbarstte bij De Heeren van Ruysdael.

Lees meer
Het Perron werkt samen in Taskforce Ondernemend Veenendaal

Bij de verlenging van het convenant over de samenwerking in de Taskforce Ondernemend Veenendaal zijn meerdere partijen betrokken zoals onder meer ook het onderwijs.

Lees meer
Sponsorzwemmen

Ieder jaar zet CSV Helpt…. zich in voor het goede doel. Dit jaar is dat het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 5 – 16 jaar uit gezinnen die leven van een minimum inkomen. Het motto is dan ook : Alle kinderen moeten kunnen sporten!

Lees meer
Topprestatie 4e klas VMBO

Een aantal leerlingen van CSV Het Perron had zo’n prachtig cijfer gehaald voor het landelijke 2F rekenexamen voor het vmbo dat besloten werd hen aan te melden voor het 3F rekenexamen.

Lees meer
Daan Diepeveen nieuwe locatiedirecteur CSV

Na de benoeming van Mirjam Bosch als directeur Het Perron is de vrijgekomen functie van locatiedirecteur CSV per 1 maart 2016 ingevuld door Daan Diepeveen. De afgelopen jaren was Daan Diepeveen onderdeel van het managementteam van CSV en verantwoordelijk voor de afdelingen techniek en TL in de bovenbouw.

Lees meer
Mirjam Bosch nieuwe directeur Het Perron

Het Perron in Veenendaal heeft een nieuwe directeur. Het College van Bestuur van de Christelijke Onderwijs Groep Vallei -& Gelderland –Midden (COG), waar Het Perron onderdeel van uit maakt, heeft Mirjam Bosch (45) per ingang van 1 maart aangesteld als directeur.

Lees meer
Bouwen, Wonen en Interieur meer dan timmeren alleen!

Rietdekkersbedrijf De Rietdekker uit Ederveen heeft een workshop voor klas 3 en 4 verzorgd. De heer Van Ginkel van De Rietdekker heeft gedemonstreerd hoe je het riet vast maakt op het dak en hoe het strak geklopt wordt. Hierna mochten de leerlingen zelf met het riet aan de slag! Verdelen, vastzetten en strak kloppen een hele klus!

Lees meer
Nieuwe website CSV

De nieuwe website van CSV is online! Met trots presenteren wij onze nieuwe website www.de-csv.nl
Fietsverlichting!

Jullie fietsen weer regelmatig in het donker van en naar school. Zorg dat je fietsverlichting in orde is, dat is wel zo veilig. En het scheelt je een boete, want de politie gaat binnenkort weer controleren rond de school...
Schoolkantineschaal 2015

Geweldig nieuws: Het Perron heeft de Schoolkantine Schaal 2015 van het Voedingscentrum gekregen. En dat is dik verdiend. Er is de laatste tijd hard gewerkt om meer gezond aanbod in de schoolkantine aan te bieden. Het aanbod bestaat nu voor minimaal 75% uit producten uit de Schijf van Vijf.
Schoolgids

In de schoolgids vindt u informatie die voor ouders en leerlingen van belang is: van lestijden en schoolregels tot uitleg over de verschillende leerwegen en het onderwijsaanbod. Ook onderwerpen als leerlingenzorg, studiekosten en schoolresultaten van de Het Perron komen in de schoolgids aan bod.

Bekijk de schoolgids hier!
Webwinkel

Via onze webwinkel iDEALnet.nl kunt u eenvoudig en veilig betalen voor schoolkosten, ouderbijdrage, excursies, e.d.

inloggen webwinkel